De hundetossede

 

Jeg hedder Susanne, er 48 år og helt vild med boxere. Jeg arbejder som social og sundhedsassistent i et vikarbureau. Det betyder stor frihed til boxeren - opdræt, udstilling og samvær med andre med samme passion. Mange synes det er som at starte et vandfald, at stille mig spørgsmål om vores opddræt og racen.
Jeg er gift med Gert Popp - kennel von Ellinghaus. Vi er så heldige at dele denne konstant omsiggribende passion.
Vi vægter det meget højt at forsætte samarbejdet med vores hvalpekøber, hele hundens liv. Vore passion for racen, gør at vi naturligvis brænder for at opdrætte sunde og raske hvalpe, der også lever op til racens eksteriør.
Alt dette gør at vi forsat forsøger at dygtiggøre os og få ny viden.

 
Hos os er Stilstand lig med tilbagegang
 
Jeg har læst hos hundepsykolog Lone Greva for, at blive klogere og for at kunne hjælpe og vejlede vores hvalpekøber bedst muligt. Jeg gik dog ikke op til den endelige eksamen, da jeg lider frygtelig at eksamensskræk - mit ønske er også kun at bruge det rent privat.

Kurser og seminar jeg har deltaget i:

2016 Seminar om boxeren bevægelse - funktion og krop.
         Gruppe Winsen/Tyskland - v. Specialdommer Matias Wolf
2016 Akupunktur til hund v/Tina Harms i hendes klinik i Tyskland
2016 Opdrætterseminar i Norge
         - Boxerens udvikling ved Paola Watten
         - Nyrersvigt ved dr. Claudio Brovida
         - Nyrersvigt/DNA test ved professor Frode Lingaas
         - Temperament - arv eller miljø? ved Professor Frode Lingaas
2014 Kurser 1-3 i kranio sakral terapi til hund
2014 Kursus i hundens anatomi
2014 Kursus ved Anders Hallgren omhandlende stress og mentalbeskrivelse
2013 Gerard O'Shea - udstillingskursus
2013 Hund og træning. Karen Frost Knudsen - Hvalpens første måneder
2012
Gerard O'Shea - Anatomi kursus
2011 Seminar i Boxer Klubben. Helle Friis Proschowsky - Genetik
2010 DKK's lovpligtige hundeholderuddannelse
2009 DKK's overbygning
2008 DKK's opdrætter uddannelse

2007 Irene Jarnved
2006 Anders Hallgren
2005-2006 Træneruddannelse hos Lone Greva
Birgitte Schjøth og Kathrine Kirchhoff - fertilitet
Seminar i Boxer Klubben. Birgitte Schjøth - Fertilitet
Seminar i Dansk Berner Sennen Klub. Birgitte Schjøth - Fertilitet

Desuden har jeg i en længere periode, været med i en
erfa-gruppe, omkring hundeopdræt.

 
 

Anne Simone: 27 år gammel. Anne Simone elsker dyr og de ligger alle hendes hjerte nær heart Hun bor ikke hjemme mere, men har sit eget hjem, som hun deler med kæresten Poul og hunden Laika og kælegrisen Acon laugh

Andreas:
 21 år og synes hunde er vildt skønne og han knytter sig meget til dem. Han elskede vores gamle Equitta, som delte seng med ham. Nu har vores boston terrier AnnaBell overtaget pladsen - også i hans hjerte. AnnaBells datter Olga er nu også en del af Andreas' flok heart

Julie: 19 år. Hun er helt hundetosset og deltager mest i hygge og tossede indslag, som enhver boxer altid er frisk påcheeky  Julie har boston terrieren Cookie. Julie er ved at uddanne sig som dyrepasser med special i zoo.

Laura: 16 år og går i 1. g. Hun er også glad for hunde, men nok lidt mere afdæmpet i forhold til vi andre tosser Laura hygger og nusser om hundene og særligt hvalpene - men ellers er det venner der står højest i hendes hverdag  Lauras hund hedder Faberge Nostum.

Clara: 14 år, går i 8. klasse og har ben i næsen. Hun var Equittas bedste ven og omvendt. De delte alt - både mad og hyggestunder. Clara er totalt hundetosset og holder nøje øje med det vi voksne gør og kopier det straks. Hun har super flair for at læse en hund. Kan hun få lov til at komme med på en udstilling, så køre hun gerne med i timer, for at komme frem - intet er for langt, når det er noget med hunde.
Clara har kort før hun blev 11 år, fået sin første egen hund - med den passion og vedholdenhed hun har vist, så mente vi det var på tide heart Hun hedder Rus la Fler Raina Margot (Estrella) og er importeret fra Spanien.

I 2015 udstillede Clara hendes hund Estrella, hele 26 gange i 4 forskellige lande. Der er aldrig for langt til en udstilling for hende og hun siger aldrig nej til at træne. Hun har selv lært Estrella alt det hun kan i en udstillingsring. Clara er den yngste, i Danmark, der har ført sin egen hund op til titlen Junior årsvinder laugh
Clara har nu fået sin hund nr 2 - atter en spansk imprort, som vi håber Clara får mange gode stunder med. Hun hedder Rus la Fler Cosmic Love. 

Klik her for at få dit eget GoMINIsite